My world: Cuti dah nak habis ft11 {FONT-SIZE: 12px; COLOR: #ff0000; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica; BACKGROUND-COLOR: #eeffff} .;
Waktu Sembahyang Untuk 6 Juta Seluruh Dunia!
Negara:

Friday, March 17, 2006

Cuti dah nak habis


Yosh cuti dah nak habis cam na enjoy holiday korang yg 1 minggu nie? aper pengalaman yg korang dapat??kerja sekolah dah buat??? kalau x buat dan lagi nak buat sebelum cikgu dah blur kat korang.so lebih baik buat k! So welcome back to school!
p/s:One more time, aper kaitan Mahatma Ghandi ngan post aku kali nie??? aku pun x tau

0 Comments:

Post a Comment

<< Home