My world: Rezeki di tangan tuhan! ft11 {FONT-SIZE: 12px; COLOR: #ff0000; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica; BACKGROUND-COLOR: #eeffff} .;
Waktu Sembahyang Untuk 6 Juta Seluruh Dunia!
Negara:

Friday, February 17, 2006

Rezeki di tangan tuhan!


kali nie post aku cakap pasal rezeki kenapa aku cakap cam nie? pernah x korang terfikir kadang2 kita buat sesuatu tu sungguh2 tetapi x daapt ada x??? mesti adekan? semacm aku. aku dah seminggu buat latihan xkira hujan ke paanas ke ribut ke petir ke tapi buat jugak latihan semuanya bley dikatakan perfect laa tetapi mungkin tahun nie x da rezeki kot...hmm mana tau tahun depan rezeki berganda ke??? kita x tahukan?????? :)

(korang mesti tertanya menda aper yug aku cakp dan menda pa yg aku buat latihan.. korrang buat laa pilihan sendiri K)

A)Aku buat latihan pancaragam sekolah
B)Aku buat latihan kawad kaki rumah sukan
C)Aku buat latihan nak kalahkan siti nurhaliza(cheh option nie memang hampeh!)
D)Korang fikir la sendiri!


p/s:Aper kaitan potret Suleiman the magnificient nagn post aku kali nie

1 Comments:

At 9:25 am, Blogger Tokapi said...

akashah.. x abeh2 lagi ka hg dok merepek..aih~~

 

Post a Comment

<< Home