My world: BORINGNYA! ft11 {FONT-SIZE: 12px; COLOR: #ff0000; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica; BACKGROUND-COLOR: #eeffff} .;
Waktu Sembahyang Untuk 6 Juta Seluruh Dunia!
Negara:

Sunday, November 20, 2005

BORINGNYA!

Aku bukan aper aku memang boring musim cuti nie...asyik2 tengok T.V main game tu la keje aku dah x de keje lain oleh tur aku dah stat study skit utk tahun depan..baca punya baca punya baca sedar2 dah abis satu buku.... jadi bila stat sekolah nanati jadi la teror skit... kita buat persedian awal kan bagus daripada melepak sana dan sini, mak baapk pun suka k! untuk tips blaajr plak aku sarankan korang gi web nie:http://www.how-to-study.com

0 Comments:

Post a Comment

<< Home