My world: November 2005 ft11 {FONT-SIZE: 12px; COLOR: #ff0000; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica; BACKGROUND-COLOR: #eeffff} .;
Waktu Sembahyang Untuk 6 Juta Seluruh Dunia!
Negara:

Sunday, November 27, 2005














Sesungguhnya kenangan tidak akan luput dari ingatan kita cuma kadang kala kita yg terlalalu sibuk sehingga melupakan kenangan tersebut kini cuma tinggal kenangan sahaja... apa yang boleh di buat cuma berdoa kepada Nya.. semoga kengan ini tidak akan luput dan terus segar didalam ingatan kita buat selama-lamanya! Posted by Picasa

Friday, November 25, 2005

Sedihnyer!

Ni yg aku sedih nie abg aku nak balaik malam nie ngan tren... nampaknya aku lonely lagi la selama 2-3 bulan nie lagi dia kaata nak balik pulak.. paper pun bulan disember dah nak menghampiri so kena buat preperation utk tahun depan nampaknya jarang2 plak aku bley main game tapi xper nie utk masa depan aka jugak!

Sunday, November 20, 2005

BORINGNYA!

Aku bukan aper aku memang boring musim cuti nie...asyik2 tengok T.V main game tu la keje aku dah x de keje lain oleh tur aku dah stat study skit utk tahun depan..baca punya baca punya baca sedar2 dah abis satu buku.... jadi bila stat sekolah nanati jadi la teror skit... kita buat persedian awal kan bagus daripada melepak sana dan sini, mak baapk pun suka k! untuk tips blaajr plak aku sarankan korang gi web nie:http://www.how-to-study.com