My world: October 2005 ft11 {FONT-SIZE: 12px; COLOR: #ff0000; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica; BACKGROUND-COLOR: #eeffff} .;
Waktu Sembahyang Untuk 6 Juta Seluruh Dunia!
Negara:

Friday, October 28, 2005

Yea! abgku dah balik!

Haah syoknya ari nie abgku gah balik dah lama x tengok muka dia rasa rindu laplak.... dia nie study kat uni10 so kalau nak balik sini pun dlm 2/3 bulan sekali so aku memang rindu ngan dia nie bukan aper kerna dia sorang aja abgku dlm dunia nei!

Monday, October 24, 2005

Yahooo! dah habis peperiksaan!!

Alhamdullilah.. akhirnya habis jugak peperoksaan utk school aku lepas nie bley la rehat skit kat rumah release tansion...korang lak camna?? exam dah abis ka x lagi? x lupa jugak buat spm tur supaya pecut lagi sebab x sampai pun sebulan mereka akan menghadapi pepereksaan yg penting dalm hidup mereka!

Saturday, October 22, 2005

Betul ke nie???

Betul ke nie??... nliah tajuk post aku ari nie... aku ada dapt satu surat tapi x tau laa kalu surat tur surat berantai atu bukan dia kata imam amahdi nie org kampuchea dan berasal daripada bani jawi.. yang lebih tur malas lah nak tulis kalu korang nak surat korang bley e-mail aku.. OK!

Wednesday, October 12, 2005

Kiamat dah dekat!


Haa! kaimat dah dekat betul ker nie? yap memang betul.. kalau korang tak percaya lantaklah tapi salh satu daripadanya ialh seperti diaorang jumpa "Bunga Ros" di ang kasa seperti disebut dalm surah ar-rahman ayat 37-38 dan moga-moga Allah jauhi kita dari api nerakaNya...Amin!!
(kalau siapa nak tgk dgn lebih jelas sila save dan zoom lagi ye!)

Monday, October 10, 2005

My first post

Syukur kpd tuhan kerana aku telah berjaya menghasilkan blog aku sendiri.ini kerana bimbingan abgku yang tersayang juga parentsku..meh kita tukar bab plak.. pasal exmaku dah nak dekat so kena banyak lagikanlah revisionku aku berazam utk yng terbaik kali ni terutamanya dalam math.. sebenarnya aku bab-bab math ni lemah skit! aku jugak berharap agar blog aku nie akan terus hidup...(: